top of page
BJC_29_edited.jpg
Over ons

Waarom A&T Partners?

Over ons

"Kwaliteit boven kwantiteit" is ons motto, want waar iedere ondernemer van schrikt is als hij later voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze inzet is een belofte aan kwaliteit zodat iedere cliënt weet dat wat hij/zij aan ons toevertrouwt, deze vervelende verrassingen achteraf niet krijgt. Helderheid en volledigheid zijn aspecten die niet mogen ontbreken in onze relatie met de cliënt. Niet alleen helderheid in de uitleg, maar ook in de werkwijze naar en voor de cliënt. Volledigheid in de informatie en werkzaamheden naar de cliënt maken de relatie met de cliënt des te diepgaander. 

A&T Partners is gestart in 1991. De onderneming is gegroeid van 1 tot 17 FTE's tot op de dag van vandaag. Onze cliëntenkring bestaat voornamelijk uit ondernemer uit het MKB, variërend van detailhandel tot import- en exportbedrijven, van horecaondernemingen tot advocaten, van eenmanszaken tot holding- en werkmaatschappijen. Kortom, een breed spectrum van het Nederlandse bedrijfsleven komt voor in onze cliëntenportefeuille. 

Vaak zijn wij voor onze cliënten een vraagbaken en hulpcentrum. Vooral startende ondernemers en ondernemers uit o.a. het verre oosten hebben hier behoefte aan. Alleen onze Hemelse Vader is alwetend, daarom werken wij samen met andere specialisten om de ondersteuning naar onze cliënten te optimaliseren. Ons netwerk is op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied volledig te noemen.

 

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoog advies op het gebied van belastingen. Ook werken wij samen met advocaten, accountants, notarissen en andere deskundigen, zodat klussen - zoals goedkeurende accountsverklaringen en herstructureringen - kunnen worden geklaard. 

A&T Partners is een administratiekantoor waarbij kwaliteit altijd voorrang heeft op kwantiteit!

Uitgemaakte zaak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bottom of page