top of page
BJC_22 (1).jpg

Onze diensten
Fiscale Diensten

Fiscale diensten

Fiscale Diensten

Nederland is een land waar de particulier en de onderneming dagelijks te maken hebben met de fiscale wetgeving. Of het nu gaat om het kopen van een pakje boter of het sluiten van een miljoenentransactie, iedereen heeft ermee te maken.

Belastingadvisering begint daarom niet bij de vraag: "Hoeveel belasting moet ik betalen?", maar bij: "welke belastingen moet ik betalen?". 

A&T Partners helpt u bij eerst antwoord te geven op deze vraag. Goede belastingadvisering begint dus bij het uitstippelen van uw fiscaal traject, u duidelijk maken welke spelregels er zijn, waar u wel of niet op dient te letten bij uw handelen en niet-handelen, etc. Kortom "voorkomen is beter dan genezen". 

Mocht u echter toch al verzeild zijn geraakt in een fiscaal 'probleem', dan is te laat niet altijd het geval. Samen kunnen wij uw fiscale positie in kaart brengen en bekijken welke oplossingen er mogelijk zijn.

Als kantoor, aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, zijn onze (fiscale) juristen universitair of hbo geschoold. Zij hebben dus de fiscale kennis in huis. Met beide voeten op de grond verrichten wij onze diensten, doen wij de nodige fiscale aangiften en deizen we niet terug als we in de bres moeten springen voor onze cliënten bij de belastingdienst of zelfs bij de belastingrechter. Dit geeft u als cliënt het vertrouwen dat bij ons belastingadvies serieus wordt genomen en dat wij op de hoogte zijn en blijven van de meest recente wijzigingen in belastingzaken. Op ieder deelgebied van het fiscaal recht, zoals inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, etc. kunnen wij u bijstaan met raad en daad.

Uitgemaakte zaak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bottom of page