Over ons

“Kwaliteit boven kwantiteit” is ons motto, want waar iedere ondernemer van schrikt is als hij later voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze dienstverlening is een inspanning op kwaliteit zodat iedere cliënt weet dat wat hij/zij aan ons toevertrouwt deze vervelende verrassingen achteraf niet krijgt. Helderheid en volledigheid zijn aspecten die niet mogen ontbreken in onze relatie met de cliënt. Niet alleen helderheid in de uitleg maar ook in de werkwijze naar en voor cliënt. Volledigheid in de informatie en werkzaamheden naar de cliënt maken de relatie met de cliënt des te diepgaander.

A&T Partners is gestart in 1991. De onderneming is gegroeid van 1 tot 17 FTE’s tot op de dag van vandaag. Onze cliëntenkring bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het MKB, variërend van detailhandel tot import- en exportbedrijven, van horeca ondernemingen tot advocaten, van eenmanszaken tot holding- en werkmaatschappijen. Kortom, een breed spectrum van het Nederlandse bedrijfsleven komt voor in ons cliëntenportefeuille.

Het kennis- en kundeniveau en het bijhouden hiervan staan hoog in ons vaandel. De medewerkers van ons kantoor hebben afgeronde universitaire opleidingen genoten zoals Fiscaal, Nederlands recht, Economische wetenschappen en opleidingen op hbo en mbo niveau (meao, mba).

Vaak zijn wij voor onze cliënten een vraagbaken en hulpcentrum. Vooral startende ondernemers en ondernemers uit o.a. het verre oosten hebben hier behoefte aan. Alleen Onze Hemelse Vader is alwetend, daarom werken wij samen met andere specialisten om de ondersteuning naar onze cliënten te optimaliseren. Ons netwerk is op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied volledig te noemen. Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl). Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief hoog advies op het gebied van belastingen. Ook werken we samen met advocaten, accountants, notarissen of andere deskundigen, zodat klussen zoals goedkeurende accountantsverklaringen en herstructureringen kunnen worden geklaard.

A&T Partners kan gerust worden geschaard onder de betere administratiekantoren waarbij kwaliteit altijd voorrang heeft op kwantiteit!