Fiscale diensten

Fiscale diensten

Nederland is niet voor niets een land waar de particulier en de onderneming dagelijks te maken hebben met de fiscale wetgeving. Of het nu gaat om het kopen van een pakje boter of het sluiten van een miljoenentransactie.

Belastingadvisering begint daarom niet bij de vraag: “hoeveel belasting moet ik betalen?”, maar bij: “welke belastingen moet ik betalen?”.

A&T Partners helpt u eerst antwoord te geven op de vraag: “welke belastingen moet ik betalen?”. Goede belastingadvisering begint dus bij het uitstippelen van uw fiscaal traject, u duidelijk maken welke spelregels er zijn, waar u wel of niet dient op te letten bij uw handelen en niet-handelen, etc. Kortom “voorkomen is beter dan genezen”.

Maar mocht u toch al verzeild zijn geraakt in een fiscaal “probleem”, dan is te laat niet altijd het geval. Samen kunnen wij uw fiscale positie in kaart brengen en bekijken welke oplossingen er mogelijk zijn.

Als kantoor, aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, zijn onze (fiscale) juristen, universitair of hbo geschoold en hebben de fiscale kennis in huis. Met beide voeten op de grond verrichten wij onze diensten, doen wij de nodige fiscale aangiften en deinzen we niet terug als we in de bres moeten springen voor onze cliënten bij de belastingdienst of zelfs bij de belastingrechter. Dit geeft u als cliënt het vertrouwen dat bij ons belastingadvies serieus wordt genomen en dat wij op de hoogte zijn en blijven van de meest recente wijzigingen in belastingzaken. Op ieder deelgebied van het fiscaal recht, zoals inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, etc. kunnen wij u bijstaan met raad en daad.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen?

Administratie

Loonadministratie

Fiscale diensten

Advisering